Tvrtka
April 14, 2023

Team Building

Budući da se hladni mjeseci bliže kraju,a priroda se budi te počinje partijati, odlučili smo krenuti njezinim stopama i organizirati team building večer!
Novosti
Tina Pogač

Proljeće je tu!

Budući da se hladni mjeseci bliže kraju, a priroda se budi i počinje partijati, odlučili smo krenuti njezinim stopama i organizirati team building večer!

Team Building

Zima, kratki dani i preživljavanje tog prvog tromjesečja u godini svima su nam teško pali, zabavan odmor bio je zaslužen i potreban. Mnogo je promjena napravljeno na svim frontama, puno toga je već i postignuto, a sada je bilo vrijeme da se malo opustimo i zabavimo.

Ovog četvrtka okupili smo se na Izletištu OPG Grunt u Prekopakri i zajedno proveli ugodnu večer. Gore na brežuljku, okruženi prekrasnom prirodom i toplim kaminom, uz obilje dobrog roštilja i pića, proveli smo prekrasno vrijeme u druženju, uz puno šale i smijeha. Kako se noć sve više približavala, zabava je postajala sve "divlja", a bilo nam je zabavno i sudjelovati u prijateljskim igrama kao što su JENGA i UNO.

Sada, friški te punih baterija, spremni smo se vratiti na posao i zgrabiti izazove sljedećeg tromjesečja još jače od prethodnog. Nakon večeri zabave i smijeha, veselimo se osvajanju novih izazova i saznanju što nam donosi sljedeće poglavlje.

Do sljedećeg puta!

logo_datamir
Lipik, Croata, 2023.
logo_Libelle
Software that inspires...