Upoznajte Naše Odjele Part 5: Cloud Integration

13/9/2022
Ana Novokmet
Blog Icon QA

Koja je glavna uloga Cloud odjela?

Glavna uloga Cloud odjela je postavljanje proizvoda Libelle IT Grupe na različite poslužitelje cloud servisa. Trenutno se proizvodi mogu pronaći na tri platforme za računalstvo u oblaku; Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure te IBM Cloud.

Proizvodi kompanije koji su dostupni na AWS i Azure platformama su Libelle DataMasking te Libelle SystemCopy, a uskoro će dostupan biti i Libelle DataSuite; softver nove generacije koji grupira sve Libelle proizvode u jedan. IBM Cloud platforma u ponudi ima Libelle CloudShadow proizvod.

Cloud odjel također radi na demo verzijama proizvoda koji služe korisnicima za besplatno isprobavanje rada i mogućnosti Libelle proizvoda. Demo verzije proizvoda su dostupne na demo.libelle.com

Način na koji Cloud odjel postavlja Libelle proizvode na platforme za računalstvo u oblaku podrazumijeva nekoliko tehnologija i glavnih koraka:

  1. Dohvaćanje posljednje verzije proizvoda u obliku .zip datoteke
  1. Prilagođavanje datoteka i izrada prikladnih shell skripti  
  1. Korištenje alata 'Packer' tvrtke HashiCorp za kreiranje virtualnih slika (eng. virtual machine image)
  1. Konfiguriranje i postavljanje virtualnih slika na market
  1. Testiranje rada virtualnih slika

Razlozi korištenja Cloud i hibridne arhitekture su fleksibilnost, učinkovitost i ušteda prije svega. Navedene prednosti se prilagođavaju Libelle proizvodima i nadopunjuju specifičnim zahtjevima tržišta i kupaca.

Get in contact with us today!

Contact Us