Upoznajte Naše Odjele Part 4: HA

23/8/2022
Mario Keć
Blog Icon QA

Koja je glavna uloga HA odjela?

Glavna uloga HA odjela je rad na razvoju in-house rješenja za visoku dostupnost / oporavak od katastrofe – Libelle BusinessShadow®.
Uz Libelle BusinessShadow® možete postaviti visokodostupne, mirrored sustave baza podataka koji drže vaše podatke dostupnima te vaš sustav zaštićenim od hardverskih ili aplikacijskih grešaka, grešaka nastalih pri vremenskim nepogodama te grešaka ljudske prirode.
Kako bi klijentima uvijek pružili najbolja moguća rješenja, surađujemo s QA odjelom.

Koje sustave baza podataka podržava naše rješenje?

Na koji način osiguravamo da vaš IT bude ponovno dostupan što je prije moguće?

Sva naša rješenja na području visoke dostupnosti i oporavka od katastrofe su dizajnirani tako da klijentima pružaju potpune, error-free sustave i podatke što automatiziranije i u što kraćem roku u slučaju vanrednog stanja.

Ono što naše rješenje čini toliko uspješnim i poželjnim je naš jedinstveni, patentirani time funnel – koristi se za zrcaljenje (en. mirroring) podataka iz produkcijskog sustava na standby sustav s vremenskom odgodom.

U slučaju poteškoća, možete brzo i jednostavno prebaciti vaš mirror sustav na vrijeme prije nego što se greška pojavila.  Korisnici tako mogu nastaviti raditi s dosljednim i konzistentnim podacima.

Get in contact with us today!

Contact Us