Upoznaj Naše Odjele Part 2: LDM

25/4/2022
Silvio Putak
Blog Icon QA

Koja je glavna uloga LDM odjela?

Glavna uloga LDM odjela (Libelle AG i datamir d.o.o.)  održavanje je proizvoda te pružanje korisničke podrške. Obzirom da je čuvanje sigurnosnih privatnih podataka u današnje vrijeme u opasnosti, Libelle DataMasking (LDM) je potpuno rješenje za sigurnost podataka i kreaciju sustava za testiranje, evaluaciju ili migraciju.

Rezultati maskiranja podataka su:

  • imena koja izgledaju realistično
  • točne adrese
  • unikatni, novi brojevi osoblja
  • IBAN s novoizračunatim kontrolnim znamenkama
  • brojevi kreditnih kratica s novoizračunatim znamenkama

Libelle DataMasking maskira neproizvodne podatke po predefiniranim pravilima. Koristi predefinirane ili prilagođene profile kako bi maskirali podatke poput imena, e-mail adresa, adresa, brojeva računa te ostalih podataka kojima se osoba može identificirati.

Kako rješavamo toliko važne zadatke?

Budući da pružamo podršku za mnoge baze podataka, nastojimo optimizirati sustav za bolje rezultate i brzinu anonimizacije. Želimo da klijenti budu zadovoljni korištenjem našeg softvera. Raspodjelom zadataka u odjelu postižemo visoku funkcionalnost i neometanost u radu. Odjel u Lipiku sastoji se od dva developera koja rade na back-end i front-end razvoju te konzultanta koji pruža tehničku podršku.

Krajem svakog mjeseca izdaje se nova verzija proizvoda, koja je stabilnija od prethodne te sadrži nove, dodatne značajke. Prije objave nove verzije, ista prvo mora proći kroz razna testiranja za koje je odgovoran naš QA odjel.

Za besplatan demo - Kliknite ovdje!

Get in contact with us today!

Contact Us