Posjetili smo AI Centar u Lipiku!

16/3/2022
Dobrivoj Dakić
Blog Icon QA
Posjetili smo Centar umjetne inteligencije u Lipiku te smo im iz prve ruke opisali djelatnost tvrtke, proizvode, tehnologije i brojne druge stvari!

O Centru umjetne inteligencije

Centar umjetne inteligencije Lipik (AI Center Lipik) osnovan je 2020. godine kao odjel u sklopu Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o. Unutar centra djeluju Edukacijski centar umjetne inteligencije te Poduzetnički inkubator umjetne inteligencije. Edukacijski centar provodi edukacije i osposobljavanja polaznika, a Poduzetnički inkubator pruža smještaj i podršku tvrtkama koje se bave programiranjem i umjetnom inteligencijom.


O čemu smo razgovarali?

Tvrtke Libelle IT Group i datamir predstavili su naši konzultanti Valentino Getliher i Luka Penezić. Uz sažeti opis svih proizvoda u ponudi, konzultanti koji rade na razvoju i održavanju istih istaknuli su i detaljnije prikazali proizvode Libelle DataMasking te Libelle SystemCopy. Cilj ovakvog tipa prezentacije je upoznati potencijalne buduće kolege iz Centra umjetne inteligencije s načinom rada kako bi potaknuli interes za zapošljavanje.

datamir u suradnji s Razvojnom agencijom grada Lipika prepoznaje kvalitetu rada Edukacijskog centra umjetne inteligencije i na temelju toga planira daljnji razvoj same tvrtke i otvorenje novih radnih mjesta.

Get in contact with us today!

Contact Us